KONIAREK Kiełbasy - Tradycyjnie i ze smakiem

Produkty Certyfikowane

KIEŁBASA WIEJSKA PIECZONA


Tradycyjna polska kiełbasa przygotowana z mięsa wieprzowego i wołowego. Wysokiej jakości surowiec, odpowiednia kompozycja przypraw oraz specjalny proces wędzenia i pieczenia sprawiają, że to kiełbasa jedyna w swoim rodzaju. Odznacza się kruchością, a jej zdecydowany smak szczególnie podkreślają naturalne przyprawy. Jest to znakomity produkt jako przystawka lub przekąska zarówno w domu, w pracy, jak i w podróży.

KIEŁBASA Z SZYNKĄ I SCHABEM


Kiełbasa z mięsa wieprzowego wędzona i parzona. Specjalnie dobrany zestaw przypraw z gorczycą, pieprzem i delikatnie zaznaczoną nutą czosnku nadaje jej wyjątkowy smak. Doskonała zarówno na zimno i ciepło. Kiełbasa o szerokim zastosowaniu kulinarnym: do smażenia, do pieczenia a także jako przekąska.

KIEŁBASA SCHABOWA


Znakomita kiełbasa wieprzowo-wołowa o wysokiej mięsności wędzona i parzona. Dosyć intensywna w smaku, z wyraźnym aromatem wędzenia i zastosowanych naturalnych przypraw z wiodącym akcentem czosnku i czarnego pieprzu. Kiełbasa doskonała na zimno i na gorąco. Idealna do smażenia, pieczenia i podgrzania w wodzie. Świetnie smakuje jako szybka przekąska lub przystawka.

Walory

Warto sięgać po dobre i sprawdzone wyroby!

KIEŁBASY

Produkty certyfikowane ze znakiem JAKOŚĆ TRADYCJA zostały wyprodukowane wyłącznie z mięsa krajowego o najwyższej jakości. Charakteryzują się wyrafinowanymi walorami smakowymi, a celem producenta jest nieustające zaspokajanie potrzeb klientów w zakresie stałej jakości oferowanych produktów.

Produkty te wytworzone są według wieloletniej receptury opartej na naturalnych przyprawach oraz odpowiednim procesie wędzenia, który odbywa się w wędzarni tradycyjnej opalanej drewnem olchowym.

Galeria Produktów

Jakość Tradycja

„Jakość Tradycja” to system, w którym do produkcji używa się wyłącznie surowców, których pochodzenie jest identyfikowalne i które nie zawierają komponentów GMO. W systemie tym uczestniczą jedynie produkty charakteryzujące się tradycyjnym składem lub tradycyjnym sposobem wytwarzania, szczególną jakością wynikającą z ich tradycyjnego charakteru lub wyrażającą ich tradycyjny charakter. Ponadto produkty te posiadają szczególną jakość lub reputację odróżniającą je od produktów należących do tej samej kategorii. W przypadku produktów produkcji podstawowej dodatkowym wymogiem jest tradycyjna rasa lub tradycyjna odmiana. Za tradycyjne rasy i odmiany uważa się te, które użytkowano przed 1956 r. Ponadto za tradycyjny uważa się produkt, który posiada co najmniej 50-letnią historię wytwarzania.

Kontakt

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Koniarek:
Kozia Góra 40, 99-307 Strzelce, tel/fax: (24) 356-65-95, e-mail: sekretariat@koniarek.pl
Dział Handlowy:
tel/fax: (24) 356-65-11, wew. 101, 111, e-mail: ekspedycja@koniarek.pl
Zamówienia:
tel. (24) 252-11-60, tel. (24) 252-11-59, kom. 607 953 300