Wczytuję...

Nasza firma

Zakład Przetwórstwa Mięsnego „KONIAREK” istnieje od 1991 roku i należy do wiodących w skali regionu przetwórców mięsa wieprzowego i wołowego oraz producentów wędlin.

W roku 2004 został wybudowany nowy Zakład ubojowo-rozbiorowy i przetwórnia w miejscowości Kozia Góra/ k.Kutna o zdolności ubojowej do 1000 szt. trzody i do 200 szt. bydła dziennie oraz 40 ton wędlin.

Zakład prowadzi działalność w zakresie:

- skupu żywca wieprzowego i wołowego
- rozbioru mięsa wołowego i wieprzowego
- produkcji wędlin i podrobów

 

 

Zobacz film o nas

 

 

Wartości

 

Największą wartością dla nas jest dobro klientów, dlatego nieustannie pracujemy nad rozwojem i dostosowaniem produkcji i usług do zmieniających się potrzeb rynku.

 

 

Najwyższa jakość

 

W trosce o bezpieczeństwo klientów wdrożyliśmy systemy jakości: system HACCP i IFS, które gwarantują rygorystyczne przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa żywności na wszystkich etapach produkcji i dystrybucji do klienta, wpływając tym samym na jakość sprzedawanych wyrobów.

Operujemy nowe produkty łącząc staropolskie i własne receptury z nowoczesną technologią, wykorzystując surowiec Polskiego pochodzenia, wspierając tym samym rozwój gospodarstw i producentów żywca wieprzowego i wołowego w regionie.

Wyroby Z.P.M. Koniarek sprzedawane są w wielu regionach Polski, cały czas prowadzimy działania mające na celu rozwój sprzedaży w nowoczesnym kanale dystrybucji jakim są sieci handlowe oraz w rynku detalicznego, hurtowym i sieć własnych sklepów firmowych.

 

 

Logistyka

Firma dysponuje własną bazę logistyczną wyposażoną w specjalistyczne samochody-izotermy o ładowności od 300 kg do 24 tony.

 

 

Zapraszamy Państwa do współpracy

 

W związku z ciągłym rozwojem i możliwościami produkcyjnymi firma pragnie poszerzać swoje rynki zbytu i rozwijać współpracę z nowymi kontrahentami.

 

tel/fax: (24) 356-65-11, wew. 101, 111

tel. (24) 252 11 60

tel/fax. (24) 252 11 59

ekspedycja@koniarek.pl

sekretariat@koniarek.pl

WFOŚiGW ŁÓDŹ